Menu
Gildia Pióra na Patronite

Trzcina...

Nie wiem z czego
zostałam utkana
z wątłej trzciny
kołyszącej się

Na silnym wietrze
bądź z nici Ariadny
która zawsze znajdzie
sposób na wszystko

Kim jestem dla Ciebie
skoro nie potrafiłeś
zaufać tym dłonią
które tuliłeś do serca...

13.11.2015

52 748 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Sexoh't

    13 November 2015, 23:54

    Fajny wiersz

  • Nie płacz Ewcia

    13 November 2015, 19:04

    Trzcina to mocny " materiał " może się ugiąć, ale nie złamać :)

    Wspaniale :)