Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miłosny atest

Nie wiem sama...
czego w Tobie nie lubię?
Wszystko mi się podoba.
Na tym polega akceptacja.

Miłość nic nie znaczy
bez obopólnej akceptacji.
Najprościej z boku się widzi
różne wady i mankamenty.

Lubię nie lubię...
nie skupiam się nad tym.
Lepiej się żyje widząc
w Tobie wschód słońca.

Nie potrafię patrzeć
na Ciebie z grymasem,
dla mnie z niebios
Jesteś darem losu.

Zatracam się w myślach,
skupiając się na euforii.
Ty również zakładasz
na nos różowe okulary.

Obyć się bez Ciebie
nie umiem i Ty,
wariujesz beze mnie!
Szukając na chybił
trafił w wielkim tłumie.

93 702 wyświetlenia
899 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!