Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mlecz

Nie wiem - nie pytaj i tak nie odpowiem
Uważnie stawiam kroki gdy chodzę
Mlecz - inna płyta, zabieram ją w drogę
Odstawiam teatrzyk bo błądzę a kto wie
Jak oślepiony ciemności poznaje
Następnym aktorem świadomy się staje

693 wyświetlenia
10 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!