Menu
Gildia Pióra na Patronite

Będziesz mnie mieć na końcu języka

Nie wiem na co czekam.
Pewnie na uśmiech,
co pogna w Twoją stronę
i osiądzie na filiżance,
z której pijesz kawę.

Nie zauważysz go nawet
a on na wskroś Cię przeniknie,
gdy obliżesz spragnione wargi.

146 995 wyświetleń
1738 tekstów
256 obserwujących
  • Evey

    18 August 2011, 06:50

    Wzielo? Wlasnie dawno, daaaawno nic z poezji nie czytalam i nie pisalam...

  • 17 August 2011, 09:29

    Cóż Cię tak wzięło na wiersze? Thx :))

  • Evey

    17 August 2011, 04:14

    Krotkie i tresciwe, to co lubie...

  • motylek96

    14 August 2011, 08:25

    mega:)))

  • Akte

    13 August 2011, 19:40

    Z każdym następnym wierszem zachwycasz bardziej :)
    pozdrawiam ciepło i zabieram

  • 13 August 2011, 18:46

    Twoje życzenie jest dla mnie rozkazem... Ale daj znać, jak zmienisz zdanie. :))

  • 13 August 2011, 18:39

    Mam przestać grafomanić, by nie wprawiać Cię w echanie? ;)