Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bezsilność..

Nie wiem kompletnie co zrobić.
Boję się słuchać. Twe słowa mogą dobić.
Zamykam się w sobie pozwalając Ci odejść.
Mózg podpowiada, że lepiej jest się rozejść.
Myślisz o przyszłości, lecz o mnie nic nie mówisz.
Zadaje pytania, a Ty w odpowiedziach się gubisz.
Nie ufam Tobie. Wiem, że mnie zostawisz.
Raz na zawsze z moim sercem się rozprawisz.
Lecz prosze zrób to tak porządnie, bym na przyszłość wiedziała.
Że najbezpieczniejsza jestem trzymając się od Ciebie z dala.

26 537 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!