Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótki blues westchnienia kornika

Nie wiem - już mam tego dosyć,
Dumnie - chcę przez ten świat móc kroczyć.
Sekunda - zamienia się w godzinę,
Życie - tak ciężko zabić winę.

27 756 wyświetleń
239 tekstów
1 obserwujący
  • 24 September 2019, 17:11

    W śród lasu patrząc na ręce potykając się o nogi widząc jezioro i czekajac