Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odchodzę

Nie wiem jak zacząć lecz już skończyć muszę,ból tesknota za szczęściem ,łez ocean którego nie osusze.Nie wiem jak zacząć bo już ustalone że dni radosne na zawsze po stokroć utracone. Uśmiechy mych bliskich najdroższych mych pociech na zawsze utracone perły na samo dno teraz się stoczę..Nie wiem jak zacząć lecz skończyć już muszę bo demon smutku pożarł moją duszę. Oczy Uśmiechy każdy rys ich twarzy pamiętam o szczęściu z nimi mogłem tylko marzyc.Nie wiem jak zacząć lecz już kończyć muszę teraz sam na zawsze na podłogę kapią łzy ich już nie osusze.

483 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!