Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jak to jest?...

Nie wiem jak to jest czuć rytm,
kręcić się wkoło nieustannie?
Nie wiem jak to jest tańczyć,
solo czy w czyimś towarzystwie?

Nie wiem czym jest gibkość,
od góry do dołu w ciele całym.
Nie wiem jaki jest pląs boski?
Nie wiem jak to jest wirować.

Lekko wspólnie z Tobą
wymachując wesoło rękami.
Nie wiem jak dominować
z przytupem w podskokach?

Nie umiem kołysać biodrami,
na gamie pięciolinii nut.
Nie wiem jak to jest szybować
czując we włosach wiatr?

Jakbyś mnie trzymał,
na rękach bardzo wysoko.
Nie znam słów tan kroków,
które do mnie mówią.

93 507 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!