Menu
Gildia Pióra na Patronite

o pisaniu wierszy

nie wiem ile wierszy można napisać
w ciągu jednego dnia
wieczora
dziesięciu minut

ten jest trzeci

kawa wyszła za mocna
śnieg nie pada
niedługo ubierzemy choinkę
ale czy to ważne

pan Stefan umiera pod blokiem

7495 wyświetleń
127 tekstów
11 obserwujących
  • Naja

    18 December 2013, 22:25

    Są sprawy ważniejsze...