Menu
Gildia Pióra na Patronite

cieniem... echem...

nie wiem
ile we mnie
jest ze mnie

może nigdy
nie było
mnie

może jestem tylko
szarym cieniem
dalekim echem

zniekształceniem

wypaczeniem

swojego JA
które nigdy
nie miało
szansy

być sobą

Wszystkim z syndromem DDA

14 442 wyświetlenia
126 tekstów
32 obserwujących
  • Malusia_035

    24 June 2015, 11:33

    zatrzymał mnie

    Pozdrawiam :)

  • krysta

    23 November 2014, 13:15

    ...zatrzymuje treścią...
    pozdrawiam Mario ;)