Menu
Gildia Pióra na Patronite

W drodze

Nie wiem
gdzie mnie prowadzisz

nie widzę
śladów stóp

tylko czas
nie zwalnia

gubię się
na życiowych zakrętach

na bezdrożach
przyklęka serce

zatrzymuje wzrok
we mgle

twoja postać
znika jak sen

jeszcze coś
mówisz szeptem

jesteś drogą do celu
ja jestem tylko

wydeptaną ścieżką.
https://youtu.be/nWey1DBAchM

65 916 wyświetleń
735 tekstów
45 obserwujących
  • Infinite Gentleman Night

    22 May 2022, 15:30

    Nie wiesz gdzie ? tam gdzie nie będzie żadnych życiowych zakrętów i do serca nie będzie wlewał się żaden smuteczek 🙂🤗
    czyżbym znowu trafił na smutaski,piękne ,ale zawsze smutaski 🤔
    Najcieplejsze pozdrowionka Kasiu ,od ulotnego duszka 🙂👻🍀

    • kati75

      24 May 2022, 14:07

      Tak mi się udziela od Ciebie 😁 Cześć Duszku,takie życie raz smutek ,raz radość i inne jego kolory . Uściski Niedobroto🤗🙂