Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie wiem czy wiesz, ale Twoje oczy mówią...
Usta się boją to oczy gadają.
I tak pięknie mówią o tym jak było.
Nie uznają w ogóle, że się skończyło.
Codziennie szepczą słowa na dobranoc.
I kochają, i kochają, i kochają...

1364 wyświetlenia
20 tekstów
0 obserwujących
  • oliann

    17 August 2010, 19:09

    i tak pięknie mówią o tym jak było.
    urzekł mnie ten wiersz ;))

    pozdrawiam.