Menu
Gildia Pióra na Patronite

gabriela

nie wiem, czy mogę ci jakoś pomóc
nie wiem, czy ktokolwiek może, jeśli nie bóg
zazwyczaj z nim nie rozmawiam, ale desperaci poszukują wiary,
więc ja również wysyłam szeptane listy, kiedy wieją północne wiatry

ktoś kiedyś powiedział, że on zawsze odbiera,
ktoś kiedyś powiedział, że nadzieja ostatnia umiera
więc nie pozostało nam nic innego, jak modlić się o cud
nie pozostało nic innego, jak liczyć, że gdzieś tam w gwiazdach jest bóg

proszę cię, jeśli tam jesteś
zamiast niej, weź mnie
wiem, że jest aniołem, ale potrzebujemy jej tu na dole
popatrz na nią, i obiecaj, że to jeszcze nie jej kolej
proszę cię, jeśli tam jesteś
obiecaj mi, że będzie z nią już tylko lepiej

prawda, której nikt z nas nie chce ujrzeć
każdy chce iść do nieba, ale nikt nie chce umrzeć

- królowa pszczół

4087 wyświetleń
43 teksty
1 obserwujący
  • kuloodporna

    27 June 2020, 21:46

    Może nie do końca nie chcą umierać ...są tacy co cierpią i tego by chcieli ....zakończyć ból ukojenie w ramionach śmierci.......ale czasem śmierć przychodzi za szybko i bywa strasznie nie sprawiedliwa ....a może tylko nam się tak wydaje .....? :)