Menu
Gildia Pióra na Patronite

Jeśli chcesz

nie wiem czy jestem
tym na którego czekasz
ale w twoich oczach odbija się
moje życie
widzę w nich to co może się zdarzyć
dlatego przychodzę co dzień
co wieczór
by śpiewać tylko dla ciebie
rozłóż ramiona i zatańcz
zakręć moim światem
niech się przewróci
bo chcę utonąć
w twoim spojrzeniu
jeśli chcesz mojej miłości
masz ją
weź i przywiąż do siebie mocno
czule
ona silniejsza jest ode mnie
tylko spójrz

15 311 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących