Menu
Gildia Pióra na Patronite

Niepewność

Nie wiem czy Cię kocham,
Mam mętlik w głowie.
Nie wiem czy Cię lubię,
Bo chyba coś więcej czuje.
Nie wiem czy jesteś mi obojętny,
Bo wciąż myślami jestem przy Tobie,
Ale wiem Jedno.
Nigdy nie Zapomnę o Tobie.!

2685 wyświetleń
27 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!