Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chcę

Nie wiem co się ze mną dzieje
cały czas szukam drogi.

Znalazłam tą jedyną, prawdziwą,
dobrą, do życia szczęśliwego.

A jednak taką najtrudniej kroczyć,
trzymać się określonych zasad.

Upadłam kolejny raz, czy mogę wstać?
Czy umiem? To jedyne czego chcę.

Wybaczenia, o które błagam,
codziennie ze łzami w oczach.

Mając nadzieję na lepsze jutro,
na kolejny, nowy początek.

Pamiętając, że do każdego celu
prowadzą wielokrotne upadki.

Nigdy się nie usprawiedliwiając,
poprawiając swoje niedoskonałości.

Błagam tylko o siłę, o wiarę we mnie,
o trzymanie mnie za rękę...

Chcę...
żyć, być, pamiętać o błędach
i nigdy, przenigdy się nie poddawać

56 126 wyświetleń
486 tekstów
32 obserwujących
  • 24 January 2016, 09:32

    Dziękuję wszystkim za opinie. Tez myślę, że droga jest tylko jedna. Ale każdy sam musi się o tym przekonać ;) żyć w zgodzie ze sobą to ciężka sprawa...

    Pozdrawiam wszystkich i życzę miłej niedzieli :)

  • Emilia Szumiło

    23 January 2016, 21:36

    nie ma tej jedynej drogi. ci którzy tak twierdzą kłamią aby manipulować innymi