Menu
Gildia Pióra na Patronite

zakochanie

nie wiem co się dzieje
raz płaczę, raz się śmieję...
myśli uciekają w nieznaną stronę
serce bije, bije jak szalone....
gorąc falami pali moje ciało
czegoś wciąż mi mało, mało, mało....
chce ust, chce oczu, chce dłoni
i oddech namiętny poczuć na skroni
zmysły szaleją zapachem...zbudzone
topi się serce niepokornie uśpione
tęsknota dziwna na rąbku duszy gra
melodię pragnień daleko, daleko gna...
sny w magię czułości wtulone
budzą marzenia nieposkromione...

..może to uczuć słowem niewinne ubranie
..może to....tylko ...zakochanie...

78 380 wyświetleń
347 tekstów
254 obserwujących
  • Voyage

    8 July 2010, 17:28

    niepokorna miłość budzi Twoje serce Anno...;-)

    trafnie ujęty opis zakochania, z tęsknotą,odważnie..;-)

  • motylek96

    8 July 2010, 08:06

    ".....może to uczuć słowem niewinne ubranie
    ..może to....tylko ...zakochanie..."
    Fajnie napisane:)