Menu
Gildia Pióra na Patronite

Mam

Nie wiem co powiedzieć mam?
Może....Dziękuje, że cie mam
Dziękuje za to co uczyniłaś
Moje schorowane serduszko tym uszczęśliwiłaś

Nie potrzeba tu zbędnych słów
Kolorów i pisania tak bez końca
Wystarczy, że przekaże to co mam
Serce, które Tobie zawsze oddam

9302 wyświetlenia
25 tekstów
2 obserwujących
  • DarkLady

    21 January 2013, 22:16

    słodko ;)