Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z okresu dojrzewania

nie wiem
co ci powiedzieć
byłaś cholernie czarująca
jednak
czar pozostał
wyłącznie w postaci
rozczarowania

13 681 wyświetleń
36 tekstów
7 obserwujących
  • onejka

    12 May 2014, 22:18

    Fajnie, że pasuje mi to w wersji odwrotnej