Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tęskniąc za Tobą...

Nie wiedziałam, że tęsknota może tak boleć
a zarazem dawać tyle radości.
Serce moje bije tak szybko,
dla Ciebie… do Ciebie…
próbując dogonić myśli,
których rozum nie ogarnia.
Zbyt ich wiele
pomimo, że każda zaczyna się literą Twojego imienia.
Obejmują wszystkie aspekty życia.
Bałagan myśli
w porządku uczuć do Ciebie
tak pewnych i delikatnych zarazem…
Mogą przetrwać wszystko,
gdy stoisz obok mnie.
Nikt mi ich nie jest w stanie odebrać,
oprócz Ciebie…
A bez nich… czy ja istnieję?

Lipiec 2011, UK

22 932 wyświetlenia
294 teksty
18 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!