Menu
Gildia Pióra na Patronite

Piekielna Zaprawa

Nie widziałem takiego horroru nigdy
w kinie, w telewizji czy w necie,
jak ten który sam w swoim domu przeżyłem,
ale w byłym swym domu, na szczęście.

Horror skończył się w końcu, lecz trwał bardzo długo,
teraz czuję jak bardzo mnie zmienił.
I to prawdą jest szczerą, że co Cię nie zabije
to w twardszego człowieka przemieni.

Wyszedłem z bagna, w którym tonąłem tak długo ...
opuściłem piekło, gdzie żywcem płonąłem ...
Nie żałuję niczego, bo żałować na próżno
tak jak łzy ronić nad czyimś grobem.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Michaelowa

    24 March 2018, 19:37

    Mój Miś dzielny ❤