Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Przejście

Nie Widziałem jak sie zbliża...
Poczułem jej zapach...
Przystanęła przy mnie na chwile...
Poszlismy razem...
Lecz Ona wybrała inna drogę
Potrzebowala mnie tylko bym pomógł jej nieść bagaż...
Zostawila mnie samego na rozstajach dróg...
Już tak dawno temu...
Dlaczego nie potrafie iść sam?
Dlaczego nie wróci z bagażem...
W którym zabrala moje sece...

2293 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!