Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie widzę i nie słyszę
Nie mówię i nie czuję
Nie myślę, nie wzdycham i nie płaczę
Czym jestem ?
Niby człowiek lecz nie żywy
Nie zwierze, nie stwór nieziemski
Zastanowiłabym się, ale nie wiem
Bo nie widzę i nie słyszę
Nie mówię i nie czuję
Nie myślę, nie wzdycham i nie płaczę
Jednak jedna czynność życiowa pozostała
Cierpienie

427 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    29 October 2014, 18:11

    zatrzymuje.
    pozdrawiam.