Menu
Gildia Pióra na Patronite

Uchylenie Rąbka Tajemnicy

Nie wciśnie mi kitu o przebaczeniu
nikt kto nie zaznał mojego cierpienia
tak samo jak prawdy nie dowiesz się wcześniej
niż czas na to przyjdzie by Ci ją obwieścić.

To trwało tak długo i sensu nie miało
i jakby się skończyć nie miało zdawało
lecz coś mi kazało piekło to przerwać
bym teraz mógł dostrzec sens tego piekła.

71 034 wyświetlenia
1135 tekstów
9 obserwujących
  • Moon G

    10 August 2018, 01:33

    anom.

  • RozaR

    9 August 2018, 08:53

    Moje cierpienie ?