Menu
Gildia Pióra na Patronite

Słuchaj Głosu Boga

Nie wchodzę, nie sprawdzam,
nie patrzę, nie słucham ...
to wszystko ma tylko
wzbudzić mój strach ...

Te kłamstwa ... me uszy
są dla nich już głuche
a to co jest ważne
Bóg mówi mi w snach.

Strach wiarą jest w groźby
nieprzyjaciela
i mogą się spełnić
gdy uwierzysz mu ...

więc nie wierz w nie bowiem
to kawał jest zera
i sercem swym słuchaj,
co mówi Ci Bóg.

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!