Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tonę.

Nie ważne ile razy chciałam żyć.
Nie ważne ile razy chciałam oddychać pełną piersią.
Ten huragan cały czas mnie goni.
Jest ten pożar we mnie,
Który nie chce się uspokoić.
Czy wierzysz w to że mogę żyć?
Tak wiele lat walki.
Sprzedać siebie,
By uratować swą duszę?
Uratuj mnie bo nie chodzę po wodzie i tonę.

5940 wyświetleń
85 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!