Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie ważne...

Nie ważne ile razy chciałam odejść.
Nie ważne czy chciałam zabić.
Nie ważne ile nocy nie przespałam.
Nie ważne czy umrę teraz czy za parę lat.
To wszystko jest dziś nie ważne, bo jestem na granicy.
Stoję tu i nie wiem gdzie dalej iść.
Wychodzę z ciszy by eksplodować w płomieniach.
Chcę uratować życie, które zabijam.
Zamykam oczy i widzę się w środku mroku nocy.
Wiem, że chcę tu być, lecz nie wiem jak.
Chcę odnaleźć siebie, choć na końcu historii swej.
Złamać wszystkie zakazy i być wolnym.
Walczyć o swoje uczucia ze światem.
Nawet, jeśli doprowadzisz mnie do upadku duszy.
Ja powstanę i spojrzę ci w oczy.
Wygram, bo odnajdę się w tym przeklętym mroku.
Skończę z tobą, nie uciekam od tego.
Starałam się być kimś innym.
Lecz pojęłam, że całe życie byłam tobą…

5942 wyświetlenia
85 tekstów
3 obserwujących
  • WolnyHuman

    24 November 2012, 18:30

    Pięknie piszesz kochana ...

  • cichadusza

    24 November 2012, 18:06

    Świetne...Brawo !