Menu
Gildia Pióra na Patronite

Pamiętaj, co powiedziałem ...

Nie ważne czy jesteś mały
czy jesteś bardzo duży ...
Pamiętaj, co powiedziałem ...
BóG NIENAWIDZI TCHÓRZY!

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
  • Irracja

    9 March 2023, 05:44

    ... gdyby Bóg chciał niewolników, nie obdarzył by Nas... wolną wolą...

    ;-)