Menu
Gildia Pióra na Patronite

alter ego

Nie uważam siebie za pępek
świata. Może tylko za oko.
Albo łzę, która tocząc się po
sczerniałym policzku, szuka światła,
żeby zabłysnąć choć
na moment
przed końcem --

7492 wyświetlenia
127 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!