Menu
Gildia Pióra na Patronite

Strategia miłości

Nie umkniesz miłości
Nie skryjesz się przed nią
Nie powiesz otwarcie
że kochać nie chcesz

Nie wyprzesz się miłości
bo jest silniejsza od serca
Nie uda się wymazać
miłości z pamięci

Jak się kocha ponad życie
i do końca swoich dni
Więc nie śmiej się
nigdy z miłości

Nie okłamuj się
choćby była komiczna
Miłość jest poważna
wtedy gdy jest prawdziwa

92 577 wyświetleń
879 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!