Menu
Gildia Pióra na Patronite

cios prosto w serce

nie umiesz się cieszyć
w pełni szczęściem
zżera Cię zawiść
nie lubisz patrzeć

jak mnie przytula
obejmuje i pieści
nie znosisz jak mówi
do mnie najczulej

w potoku słów
kąśliwych chcę
zachować twarz
kamienną szantaż

wyciska łzy z oczu
to Ci wychodzi
najlepiej obrzucanie
mnie błotem

uważasz że masz
do tego prawo
przed niczym
się nie cofniesz

bo nic nie jest
dla Ciebie święte
nie masz nade
mną litości

93 740 wyświetleń
900 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!