Menu
Gildia Pióra na Patronite

Tchórz

Nie umiesz kochać miłością beztroską.
To już Ci nie wystarcza.
Straciłaś szansę na przyszłość przejrzystą.
Za późno się obudziłaś.
Teraz leżysz pod ziemią skąpana w świetle swych wspomnień.
Nie zasypiasz boisz się umrzeć.

5675 wyświetleń
40 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!