Menu
Gildia Pióra na Patronite

Po kres*

Nie umieraj
teraz moja miłości
jeszcze ci
tyle chciałam powiedzieć
ostatni raz
utulę w swoich ramionach
dotknę twej twarzy
złożę ostatni
pocałunek na ustach
a potem już
tylko zastygnę
razem z tobą.
https://www.youtube.com/watch?v=PsIy-L4jsfk

65 882 wyświetlenia
735 tekstów
45 obserwujących
  • kati75

    19 December 2017, 12:46

    dziękuję Onejko że zajrzałaś ;)

  • onejka

    19 December 2017, 12:25

    dotrwać, wytrwać...po kres, nie inaczej, tak wygląda prawdziwe uczucie ...
    :)

  • kati75

    19 December 2017, 12:14

    myslę że My jesteśmy kwita a kto mnie wzrusza do łez?P dziękuję że tak myślisz;)

  • Adnachiel

    19 December 2017, 12:02

    I po co tak wzruszasz Adnachiela!?
    Cudo! Mówiłem [czyt. pisałem], że wzbogacasz cytaty swoją obecnością.
    A zdania nie zmieniam :))
    Pozdrawiam.