Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nieodgadnione...

Nie umiem ubrać w słowa coś,
czego nigdy nie zaznałam.
Nie umiem poczuć smaku czegoś,
czego nigdy nie spróbowałam.
Nie umiem się odnaleźć,
w sytuacji w jakiej nie byłam.
Nie wiem jak poczuć Cię w zarodku?
To co mnie ominęło nie jest mi
zupełnie obojętne.
Jedynie obce nie z własnego wyboru.

93 440 wyświetleń
894 teksty
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!