Menu
Gildia Pióra na Patronite

zachwyt...

Nie umiem tak pięknie pisać jak Wy..
nie zawsze jak Wy-mam natchnienie...
jednak czytając Wasze poezje...
wpadam...w zauroczenie...

Słowa się same tulą do siebie
wzbudzają zachwyt-jak barwne motyle...
zachłannie je czytam słowo w słowo...
poświęcam im każdą wolną chwilę...

Doceniam wszystkie i każde z osobna
myśli tak pięknie ubrane w słowa...
kolejno przerzucam strona po stronie..
czasem powracam i...czytam od nowa....

55 161 wyświetleń
395 tekstów
57 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!