Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie umiem

nie umiem się gniewać
na Ciebie
nie umiem zamknąć usta
wobec Ciebie
nie umiem się denerwować
na Ciebie
nie umiem być obojętna
wobec Ciebie

zbyt długa chwila
z Tobą zwaśniona

na fochy szkoda
tracić cenny czas

żyje się tylko raz
miłość trwa

krótki moment

92 601 wyświetleń
880 tekstów
21 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!