Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie umiem przestać
mieszać
Twojego powietrza ze swoim.

Nasze oddechy
łączą się w jedność
jak dłonie.

I choć nie umiem pływać
nie tonę
bo ciągniesz mnie ku brzegowi.

25 754 wyświetlenia
400 tekstów
37 obserwujących
  • mercy

    25 October 2013, 14:32

    Nie lubię oklepanych, ale niestety nie zawsze da się tego uniknąć. Cieszę się, że w tym przypadku to się udało :)
    Może faktycznie przydały by się, tylko w niekiedy nic więcej nie przychodzi do głowy i nie wypada dalej grzebać.
    Pozdrawiam.

  • PetroBlues

    25 October 2013, 14:08

    Prosty tekst, ale muszę przyznać, że udany, mimo, że o miłości to nie wieje nazbyt banałem, to nie łatwe do osiągnięcia, brawo. Przydały by się tylko jeszcze jakieś środki stylistyczne, metafory, ale źle nie jest, czekam na następne:)