Menu
Gildia Pióra na Patronite

Krótka rozmowa z sercem

Nie umiem pisać ze złości
Bo i co mam napisać?
że wściekłość we mnie gości?
że nie widzę świata?
że serce mi wali?
że w piersi kołata?
że duszno?
że ciężko?
że
...
że co?
że to objawy miłości?

989 wyświetleń
26 tekstów
0 obserwujących
  • emi@

    29 October 2018, 18:18

    ...szlak trafia i złości, gdy miłość w sercu zagości...;)