Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie umiem pisać
mam coraz mniej czasu
zjadam kartki
rozdzieram kalendarze
rozbijam szklanki
rozrzucam sztućce
no ku*wa
coś nie tak

3603 wyświetlenia
77 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!