Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przecież wiesz...

nie umiem ogarnąć to co czuję do Ciebie
nie umiem opisać w słowie co mnie przepełnia
to nie jest mój wymysł ani farsa cały świat
miłość mi oczy przysłania gdy jestem obok

pragnę byś na myśl o mnie się uśmiechał
gdy Ciebie nie ma w mym sercu tęsknota
głęboka ból wzrasta miłość jak gorączka
każdy dzień miłości świętuję tylko z Tobą

miłość złych humorów nie ma kocham...
Cię tak jak nigdy nikogo to nie ściema
ani fałsz z mojej strony nie przypomina
również baśni w sercu panuje wiosna

z Tobą miłość to na co dzień poemat
na pięciolinii Ty Jesteś symfonią serca
miłość jest priorytetem i dusz świątynią
spokoju Jesteś moim ukojeniem dobra

choć codzienność pisze krzywd pasmo
nic nie jest proste na pierwszy rzut oka
miłość przezwycięża ponad wszystko
czy można za nic kochać...
za to po prostu że JESTEŚ

93 717 wyświetleń
899 tekstów
21 obserwujących
  • Eneida

    24 October 2021, 09:09

    Piękne!
    Jednym słowem:
    Czuję się jak w niebie
    Gdy obok mam Ciebie :)

    • Victoria Angel

      24 October 2021, 16:35

      Mam taki obiekt inspiracji, jak tylko spojrzę już słowa same mi się układają do pisania. Bardzo dziękuję Eneido. :-) Pozdrawiam Cię. :-)