Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie umiem napisać nic wyjątkowego
co dotknęłoby każdego myśli
to tylko słowa
wyznaczniki nienawiści

Nie umiem wyjaśnić co dzieje się złego
oczy stają się ślepe powoli
uszy głuchną
ktoś na to pozwolił

Nie ma we mnie nic pięknego
kłamią moje dłonie
ciało bezsilne
w morzu myśli tonie

Nasze życie było piękne i klarowne
dopóki moje koszmary
nie spełniły się dosłownie

4693 wyświetlenia
46 tekstów
3 obserwujących
  • M44G

    3 October 2013, 19:02

    Straszna i piękne zarazem lecz z naciskiem na Piękne.