Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Mamo"

nie umiem ****
dbać o zaniedbanie
tak starannie jak ty

na rowerze już umiem
w obcym języku
i gołąbki też

ciebie nie.

80 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • kukaczka

    17 October 2022, 04:36

    🌹

    od Eneida