Menu
Gildia Pióra na Patronite

**

nie umiem być
spokojna
nawet zamknięta
w jednej sylabie
rozbiegam się
w słowa
a w nich uwięziona
uciekam w samotność
jak taniec
na rozbitych
pragnieniach

862 wyświetlenia
12 tekstów
0 obserwujących