Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie uleczy mnie gwałtowny płomień
Tylko lekki podmuch wiejący co dnia
Na nic szybkie operacje serca
gdy ono chce zamierać w smutku łzach
I drzazgi mi nie wolno szarpnąć raz
Bo wyrwie z serca cały jego czar
I nie można mi dać zastrzyku
co obudzi od razu mnie
Bo zabraknie mi pomysłów by dalej żyć

547 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!