Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie

Nie uciekaj
Bądź gwiazdami na mym niebie

Nie uciekaj
Bądź powietrzem w moich płucach

Nie uciekaj
Bądź ogniem dla mojego papierosa

Zostań

Pozwól mi spojrzeć w niebo
Pozwól mi znowu się zaciągnąć
Pozwól mi wziąć oddech

Nie uciekaj
Bądź kawą rano

Nie uciekaj
Bądź bólem głowy następnego dnia

Zostań

Pozwól mi się oparzyć
Pozwól mi żałować

Bądź ciemną nocą , kiedy każde drzewo wydaje się wyglądać tak samo
Bądź tym , który patrzy jak trzęsą mi się ręce
Bądź gazem w moich płucach
Bądź wszystkim z czym muszę się zmierzyć na trzeźwo
Bądź kiedy zabraknie kawy

Zostań

Pozwól mi się zgubić o północy , a znajdę drogę do domu
Pozwól mi kląć , aż poczuje się lepiej
Pozwól mi się dusić , aż znowu będę mogła swobodnie oddychać
Nie pozwól mi więcej pić
Nie pozwól mi zasnąć

Zostań

848 wyświetleń
7 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!