Menu
Gildia Pióra na Patronite

Chwile

Nie ubolewam nad żadną decyzją,ani żadnym dniem w swoim życiu.Z pomyślnych się cieszę, z gorszych jeszcze bardziej. Każda zła decyzja,czy też zły dzień to cenna lekcja.Która sprawiła, że stałam się silniejsza w swoich działaniach. Teraz wiem, że wszystko co napływało z mojego serca było po to aby to urzeczywistnić.

639 wyświetleń
9 tekstów
0 obserwujących
  • Cris

    29 September 2016, 14:18

    wymownie, podoba się
    :)