Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 18 March 2023

to jeszcze nie koniec świata

nie ty pierwsza i nie ostatnia
życie zgubiłaś

może masz rację i może innym
bardziej niż mi pogasły
światła

i może lżejszy niż innym pewnie
rodzi się dzień
a jednak widzisz jak dziecko chcę
żebyś mnie wreszcie

mamo

znalazła

22 050 wyświetleń
189 tekstów
51 obserwujących
  • zatopiony.wrak.

    15 January 2023, 22:48

    co w tych slowach się wydarzyło, tego moje oddać nie potrafią. niezwykły wiersz

    • luterin

      22 January 2023, 19:03

      Lata całe nosił się we mnie ten wiersz prosty. Wzruszył mnie Twój komentarz, dziękuję.