Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz Tekst dnia 30 April 2021

Chłód

Nie traktuj mnie chłodem
Bo sczernieje
Kwiat mojej miłości
Dopiero co rozwinięty
I liście nadziei opadną
Nie zaznawszy wiosny
W sercu

35 565 wyświetleń
299 tekstów
14 obserwujących