Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Nie te łzy najboleśniejsze,
co dumnie po policzkach strumieniem się leją...
Lecz te, które zalewają serce i duszę,
podczas gdy i oczy i usta się śmieją...

16 935 wyświetleń
143 teksty
58 obserwujących
  • 8 March 2010, 23:01

    Dziękuję...

  • Akte

    6 March 2010, 11:08

    Piękne słowa

    i oczywiście porywam do zeszytu

    Pozdrawiam

  • IBELLA

    5 March 2010, 20:36

    Tak Alinko masz rację łzy, "które zalewają serce i duszę,
    podczas gdy i oczy i usta się śmieją" są najbardziej gorzkie ...

    I do zeszytu...