Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie tak łatwo być sobą
Odkrywać karty przed innymi
Nie łatwiej było wczoraj

Tworzymy mur
Wycofując się z życia
Tak trudny do zburzenia
Tak trudny do przebicia
Zamykamy się w klatce
Nie docierają tam dźwięki pocieszenia
Topimy się w smutku
A kolejny łyk wódki
Przepijamy łzami

Zbyt często już za życia gryziemy piach
Zamiast smakować dary dane nam od losu

11 899 wyświetleń
196 tekstów
94 obserwujących
  • słoneczniki

    9 October 2012, 11:12

    Nigdy nie stawiaj muru dopóki nie wiesz co ogradzasz i od czego się odgradzasz.

    Wiersz piękny